Esteu a: Inici  >  Què fer?  >  Museus i monuments  >  Monuments  >  Parc de la Devesa

Parc de la Devesa

El Parc de la Devesa és el parc urbà més gran de Catalunya, amb una extensió aproximada de 40 hectàrees. Està considerat el pulmó de la ciutat, un lloc d'esbarjo i entreteniment ideal per passejar, descansar i practicar esport. Es troba entre tres rius, el Ter, l'Onyar i el Güell, al nord-oest del centre de la ciutat.

Al seu interior destaquen els casi 3.000 plàtans centenaris que van ser plantats per defensar-se de les contínues inundacions del riu, prop del 1850. Avui en dia alguns arriben a superar els 60 metres d'alçada.

Els Jardins de la Devesa, és una zona ajardinada amb numeroses espècies de plantes i flors envoltada per una riera, on trobem alguns ànecs collverd, nedant tranquil·lament.

En l'actualitat és el centre de moltes activitats, les Fires de Girona, el mercat setmanal ambulant, les carpes (bars de nit a l'estiu), l'edifici de la Fira (1988) on es celebren varies fires i mostres, l'Auditori-Palau de Congressos (2006), la piscina municipal (1934) i la zona esportiva, el Centre d'Educació Ambiental i Recursos Educatius de la Ciutat, i l'institut de Medi ambient, dins els jardins de la Devesa.
Imprimir fitxa Parc de la Devesa Imprimir fitxa
Compartir amb un amic Parc de la Devesa Compartir amb un amic

Planifiqueu amb detall la vostra estada. Reserveu el vostre hotel facilment! També trobareu informació sobre restaurants, activitats, hotels, el que no us podeu perdre de Girona i molt més! Ràpid, fàcil i còmode!

7 / 18 ºC
El temps a Girona
Girona, 19 de juny de 2024
© 2024 Girona.net  -  Política de Privacitat -  Avís Legal -  Crèdits -  Registre -  Contacte -  Mapa web