Esteu a: Inici  >  Informació Pràctica  >  Com arribar

Com arribar a Girona

Girona es troba en una situació privilegiada, a prop de la costa i de la muntanya, i serveix com a connexió per arribar a tots els indrets de la província. Es troba molt ben comunicada, tant a nivell comarcal i nacional com internacional. No us la deixeu perdre i veniu a fer turisme a Girona!
Com arribar - Girona

Arribar en bus

Arribar en bus - Girona
Just davant de l'estació de trens hi ha l'Estació d'Autobusos de Girona amb destinacions urbanes, regionals, nacionals i internacionals.

Arribar en tren

Arribar en tren - Girona
L'estació de trens es troba a pocs minuts a peu del centre de la ciutat de Girona. Connecta amb destins regionals (de Portbou a Barcelona, passant per figueres i Girona), nacionals (València, Múrcia, ...
 
 

Arribar en avió

Arribar en avió - Girona
L'Aeroport Girona-Costa Brava és actualment, un dels punts d'arribada de turistes molt important per la ciutat. Des del 2003 hi operen varies companyies de baix cost, que ofereixen vols regulars des...

Taxis

Taxis - Girona
Podeu trobar parades de taxi a tota la ciutatm les principals parades, però, estan situades a l'Aeroport de Girona, a l'estació de tren i a la plaça Independència (al centre de la ciutat).

També ...
 
 

Arribar per carretera

Arribar per carretera - Girona
Les carreteres més habituals per arribar a Girona són:

- autopista AP-7, que comunica Catalunya amb França

- carretera nacional/autovia A-2 (antiga N-II), comunica Madrid amb la frontera...

Planifiqueu amb detall la vostra estada. Reserveu el vostre hotel facilment! També trobareu informació sobre restaurants, activitats, hotels, el que no us podeu perdre de Girona i molt més! Ràpid, fàcil i còmode!

7 / 18 ºC
El temps a Girona
Girona, 24 de maig de 2024
© 2024 Girona.net  -  Política de Privacitat -  Avís Legal -  Crèdits -  Registre -  Contacte -  Mapa web