Esteu a: Inici  >  Informació Pràctica  >  Moure's per la ciutat  >  Girocleta

Girocleta a Girona

Des del setembre del 2009 existeix un nou servei de transport a la ciutat. La Girocleta és un servei de lloguer de bicicletes que conta amb 8 estacions, 180 bicicletes i 200 aparcaments.

El servei de la Girocleta és molt fàcil i pràctic. La Girocleta, pintada amb els colors de la ciutat (verd, groc i vermell) és fàcil de reconèixer, i és una bicicleta de passeig amb totes les comoditats. Un cop donat d'alta rebràs a casa una targeta d'abonat que hauràs d'activar per començar a utilitzar el servei. Agafa una de les bicicletes de qualsevol de les estacions repartides per la ciutat, i la deixes a l'estació més propera d'on vulguis anar.
La tarifa d'abonat inclou la primera mitja hora de trajecte, i a partir de d'aquí es pagarà en funció del temps, amb un màxim de dos hores per trajecte, en què hauràs d'haver retornat la bicicleta.
Pots utilitzar la Girocleta cada dia de l'any (365 dies), el dies laborables de 6.30 a 23.30h i els dissabtes i festius de 8.00 a 23.30h. Les estacions es troben repartides per tota la ciutat, amb bicicletes per agafar i espais lliure per tornar-ne.
La quota anual d'abonat és de 30€, i la quota addicional per trajectes més llargs de 30 minuts és de 0,50€ per fraccions de 30 minuts.

L'Oficina d'Atenció al Client, que es troba a l'estació d'autobusos de Girona (C/Ferran Soldevila, 1), està oberta de 8.00 a 19.30h de dilluns a divendres per a qualsevol consulta o dubte.
Telèfon de Girocleta: 972 21 91 81
info@girocleta.cat

Planifiqueu amb detall la vostra estada. Reserveu el vostre hotel facilment! També trobareu informació sobre restaurants, activitats, hotels, el que no us podeu perdre de Girona i molt més! Ràpid, fàcil i còmode!

7 / 18 ºC
El temps a Girona
Girona, 27 de febrer de 2024
© 2024 Girona.net  -  Política de Privacitat -  Avís Legal -  Crèdits -  Registre -  Contacte -  Mapa web