Esteu a: Inici  >  Què fer?  >  Compres i comerç

Compres i comerç a Girona

Veniu a Girona, segur que trobareu allò que busqueu! Mireu i remeneu als mercats ambulants, tasteu els productes artesans de les fires, encanteu-vos davant dels aparadors mentres passegeu pel Barri Vell, o busqueu alguna oferta en les botigues al carrer. L'oferta comercial de la ciutat és un al·licient més per venir a visitar i fer turisme a Girona.
Compres i comerç a Girona

Mercats i fires

Mercats i fires - Girona
La cultura al carrer
Un forma diferent de fer turisme, és endinsar-te a les fires i els mercat de Girona, un espai idoni per entendre i conèixer la cultura i la forma de viure. Art, flors, alimentació, antiguitats,...

Productes típics

Productes típics - Girona
Els productes més característics de la zona
La província de Girona conta amb una cultura gastronòmica molt rica. Entre mar i muntanya, combina a la perfecció els productes d'un i altre lloc. ...
 
 

De compres

De compres - Girona
Tots els comerços de la ciutat
Un llistat de comerços i botigues a Girona, ordenats per activitat per tal de fer-te més fàcil les teves compres a la ciutat. Busca, mira i troba allò que s'ajusta més a tu.

Planifiqueu amb detall la vostra estada. Reserveu el vostre hotel facilment! També trobareu informació sobre restaurants, activitats, hotels, el que no us podeu perdre de Girona i molt més! Ràpid, fàcil i còmode!

7 / 18 ºC
El temps a Girona
Girona, 21 de juliol de 2024
© 2024 Girona.net  -  Política de Privacitat -  Avís Legal -  Crèdits -  Registre -  Contacte -  Mapa web